Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Authentication Problem with Profiles


    arrandir
    • Version: All Product: Quester Type: Bug Status: Not a Bug

    Hi!

    I just got the profiles from Andoido, and it seems the authentication that is required to use the profile is failing.

    It is throwing the following errors:
    14:41:37 - [Quester] Create questclass instance: System.MissingMethodException: Constructor on type 'HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication' not found. at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes, StackCrawlMark& stackMark) at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes) at System.Reflection.Assembly.CreateInstance(String typeName, Boolean ignoreCase, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes) at  .Pulse(String )

    [E] 14:41:39 - Auto update: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbidden. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadString(String address) at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.AutoUpdate..ctor()

    [E] 14:41:43 - [1st try] Error connecting to authentication server System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication.CheckValidiation(Object sender, DoWorkEventArgs e)

    [E] 14:42:12 - [2nd try] Error connecting to authentication server System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
       at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
       at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication.CheckValidiation(Object sender, DoWorkEventArgs e)

    Any ideas to get this to work?

     

    -Thanks!




    User Feedback

    Recommended Comments

    The general error thrown in the pop-up is about "Invalid ID - Wait 30 Minutes". But i have not switched IP or switched the WRobot key..

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...