Jump to content

Wrobot stopped working !


Energia

Recommended Posts

Hello everyone,

I am using Wrobot for about 2 months but today suddenly this error appeared when I tried to launch wrobot.

Someone can help me pls ?

I've checked the license key and its ok. Any ideas ?

Bez tytułu.png

Link to comment
Share on other sites

It's logical, i did not run any update for my WRobot client, the error message has to be related to whatever is running on his server related to the auth. process.

Therefore nobody from us will be able to find a "solution" or "workaround".

Patience is a virtue xD

Link to comment
Share on other sites

I'm sorry, it's taking longer than I thought, the InvisionCommunity team is working on it, they are waiting for the patch to be validated to release it, they did not tell me when it will be resolved.
I will add time to your subscriptions when the problem will be solved.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Droidz said:

I'm sorry, it's taking longer than I thought, the InvisionCommunity team is working on it, they are waiting for the patch to be validated to release it, they did not tell me when it will be resolved.
I will add time to your subscriptions when the problem will be solved.

 

6 minutes ago, cachado08 said:

 

it's a general error right? But will we be compensated for the time we're not using?

 

Edited by Bambo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...