Jump to content

"The system detected the use of IsSecure" ??


Recommended Posts

It is only when it is running. Happened on Tauri...

I read a thread you had replied to from like 2017 about the security on Tauri. I had hoped it had been resolved with recent updates. 

I was using (No DX Hook) as suggested from the old thread.

I guess it hasn't been addressed yet.

Tauri Notification.PNG

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, civicacid said:

It is only when it is running. Happened on Tauri...

I read a thread you had replied to from like 2017 about the security on Tauri. I had hoped it had been resolved with recent updates. 

I was using (No DX Hook) as suggested from the old thread.

Where do you set that option?

Link to post
Share on other sites

I wouldn't run it anymore on Tauri until Droidz lets us know it clear. They actually have real programmers on the dev team that enable Warden in various ways and detect bots. 

Tauri is kind of the mainstream for MoP which is a shame, as I am creating profiles to release for this patch.

Link to post
Share on other sites
On 2/21/2021 at 9:19 AM, Droidz said:

Hi, you are sure that this happen only when WRobot is running? WRobot don't use issecure.

The only thing I have see in Java IsSecure() would return a boolean value indicating whether the client uses secured protocol or not to call the servlet.

It would return a boolean indicating whether this request was made using a secure channel, such as HTTPS.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...