Jump to content

The bot misses a lot of resources after landing.


Recommended Posts

After the bot descends from the mount near the resource, it can not collect it. The label appears: "Can't do that while moving."  If you take a step back, it will collect the resource. In the form of a bird, he also can not collect a resource. Another problem is that he can't use the mammoth for sale. This can be seen in the second video. "You have collected this mount but it is not usable on this character" But I can summon it manually. The bot can't.

 

Link to post
Share on other sites

If you press the move button after landing, it will be able to collect the resource. I have to put an automatic clicker so that it presses the forward key for one millisecond every 2 seconds so that the bot can collect all the resources 😂 but this prevents me from using a computer mouse)

Link to post
Share on other sites

It is probably server problem, try this plugin:

using System.Threading;
using wManager.Wow.Helpers;
using wManager.Wow.ObjectManager;

public class Main : wManager.Plugin.IPlugin
{
    public void Initialize()
    {
        wManager.Events.InteractEvents.OnInteractPulse += (target, cancelable) =>
        {
            if (ObjectManager.GetObjectByGuid(target) is WoWGameObject)
            {
                Move.Backward();
                Move.Forward();
                Thread.Sleep(30);
            }
        };
    }

    public void Dispose()
    { }

    public void Settings()
    { }
}

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...