Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Skip indoor Node Settings doesn't do anything on Product Settings Page


    Avvi
    • Version: All Product: WRobot General Type: Bug Status: Cannot Reproduce

    I noticed that under Product Settings there is a Skip indoor Nodes button.

    Skip-Indoor-Nodes-ProductSettings.PNG.ac2d4aa6cd128c02203e1e0f42a138ca.PNG

    There is also a setting for this in Advanced Settings

    Skip-Indoor-Nodes-AdvancedSettings.PNG.2dec7c8baea75765e068df2fe611be5b.PNG

     

    If i change the Product Settings to True, and leave the Advanced Settings to False, the below code always returns False.

    wManager.wManagerSetting.CurrentSetting.SkipInOutDoors

    It seems like the Product Setting is not updating the WManagerSetting Settings / Advanced Settings. Please either remove the option on the Gatherer Product Setting, or make sure it updates the value no matter where you set it.

    I tested for Burning Crusade and Retail. The issue exists in both versions.




    User Feedback

    Recommended Comments



    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...