Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Mailbox bug with soulbound items


    redhawk322
    • Product: WRobot General Type: Bug Status: Unconfirmed
    Scenario was this:
    I had some blue item equiped on bot which aperantly got replaced at some point and this item wasn't in the mailbox blacklist.Mailing was working until the bot tries to mail that blue soulbound item and every item after that was failing.Is there any possible solution to this other than disabling auto equip for blue items?Isn't it possible to blacklist soulbound items by default?
    also i noticed it was swapping places with other items

    Attached Files:


    User Feedback

    Recommended Comments

    Hello,i am using only 2 addons.One to hide that moneyframe error and the other one is ezdismount.I don't think the mailing problem is caused cuz of those 2.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I don't think than it is WRobot problem, you are the first to report me it. Try to reset default wow settings (and remove cache), try to reinstall WRobot

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×