This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Sign in to follow this  

    Moving to Isle giants then stops


    Madikken
    • Version: All Product: Archaeologist Type: Bug Status: Not a Bug

    Hello!
    Trying to use archaeologist and it only wants to move to Isle of the giants then he stops. Tried to update and restart, still only moves there and stops.

    Worked fine yesterday and half of today but now he only fly there then stops.


    Attached Files:
    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Recommended Comments

    I have tried everything i can think of, reinstalled the bot, clean folders. Still moves to isle of giants. Even flew to the digsite he tries to reach but still he flies to Isle of Giants then stops. I play legion btw.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Hello! There is no digsites on isle of giants, he tryes to reach a digsite in vale of eternal blossom, i tried to deactivate that one but then the bot stands in "idle" and wont move

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    WRobot is idle in archeo only when all digsites are disabled or blacklisted. Check if digsite is active in wrobot, or to complete manually some digsites and start bot again.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now