Jump to content
  • "Pause bot if Nearby Player" stops after bot repair/send mail


    charm
    • Product: WRobot General Type: Bug Status: Unconfirmed

    Bot farms mobs and then repair -> send mail. Then bot goes farm again (usually I just use Automation mode). I use "Pause bot if Nearby Player" I use 30-60 seconds and radius about 500. The bug is: when player come to city/village he repairs and send mail, and then go afk. I have option "Disabled if go to town", but the problem is that it happens just after bot leaves the city and he stands on the exit of the city very long and then disconnect for afk. 

    I would like to have one more option: "how long this option will be disable if bot goes town". I would set it about 10 minutes. It means that bot will not care about other players for 10 minutes when he goes to town. He sells/sends mail and then go to farm again, and 30 seconds should work again.

    (or any other solution which you can offer :)) 

    Can I fix it somehow except increase time or decrease radius? 2-3 minutes doesn't work for me, I will be banned very fast. Thanks! 



    User Feedback

    Recommended Comments



    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...