Jump to content

Error When starting Bot


budziel
 Share

Recommended Posts

SInce today im getting a wired error, when i try to start the bot.

Im getting this error on every version i try to start. Anyone knows what to do to fix that issue_

 

LOG:

[D] 22:22:47.370 - [Info] Log file created: 14 Jun 2019 22H22.log.html
[E] 22:22:47.365 - WindowInitialized(object sender, EventArgs e): System.ArgumentOutOfRangeException: Non-negative number required.
Parameter name: value
at System.IO.UnmanagedMemoryStream.set_Position(Int64 value)
at   .(Int32 , Boolean )
at   .(Int32 )
at wManager.Information.get_WRobotVersion()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at  .(Exception )
at  .(Object )
at  .(MethodBase , Boolean )
at  .  (  )
at  . ()
at  .()

[D] 22:22:47.370 - [Info] Offical website: https://wrobot.eu/
[D] 22:22:47.370 - [Info] Operating System Details: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
[D] 22:22:47.459 - [Info] Lang: German (Germany)

 

It happend when i updated my .Net Framework to 4.8 as far as i remember


Thanks in advance.
Greetings

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...