Jump to content

WRobot for Wow 6.2.4 bugs reports


Droidz
 Share

Recommended Posts

  • 6 months later...

Hello

 

after the last Update

 

i use the relogger 

 

but the wow dont login !

 

03:13:33 - Start profile Profile name.
03:13:33 - Profile Profile name, Run task[1]: Run (Paty)
[D] 03:13:33 - Profile Profile name, running task for 6000 minutes.
[D] 03:13:34 - Profile Profile name: Launch WRobot.

 


 

Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi,

only just done the last update ( been travelling ), but now WRobot wont start at all.

I have disabled all anti-virus and firewalls with no joy.

the only thing I get is if I try and update I get the following:

13:00:39 - Update has finished.
13:00:39 - Update file: Bin/robotManager.dll
13:00:39 - 1 file(s) need to be updated
13:00:39 - Check for updated files.
13:00:20 - 1 file(s) need to be updated
13:00:20 - Check for updated files.
13:00:20 - Product changed: WRobot for Offical Wow server

I run the updater and again I get wrong version and get the same as above when I update.

Cheers for any help forth coming :)

Link to comment
Share on other sites

On 22/5/2016 at 2:05 PM, ashcork said:

Hi,

only just done the last update ( been travelling ), but now WRobot wont start at all.

I have disabled all anti-virus and firewalls with no joy.

the only thing I get is if I try and update I get the following:

13:00:39 - Update has finished.
13:00:39 - Update file: Bin/robotManager.dll
13:00:39 - 1 file(s) need to be updated
13:00:39 - Check for updated files.
13:00:20 - 1 file(s) need to be updated
13:00:20 - Check for updated files.
13:00:20 - Product changed: WRobot for Offical Wow server

I run the updater and again I get wrong version and get the same as above when I update.

Cheers for any help forth coming :)

Hello, try to disable your antivirus

Link to comment
Share on other sites

As already stated I had disabled the anti-virus..... but only as I thought.

Even exited/shutdown Bullguard was removing the Robotmanager. ( I kept finding it in the quaratine folder )

Solved by making an exception in Bullguard for the whole Wrobot folder, this way I can keep the anti-virus on.

Cheers for taking the time :)

Link to comment
Share on other sites

  • Droidz unpinned, unfeatured and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...