Jump to content

Attack "neutral" Mobs(Bombs, siegemaker,..)


Labaluhh
 Share

Recommended Posts

Hello,

Combat is started (do you get in your log file this "12:29:40 - [Fight] Player Attack ...... (lvl X)"?)

If you activate option "Attack all selected targets (firends also)" you get also this problem?
 

Link to comment
Share on other sites

Got no time to check last days..

Option to attack all selected targets(friends also) turned on

Quote

23:22:00 - [Fight] Player Attack Roltall (lvl 102)
[F] 23:22:00 - [Spell] Cast Rapid Fire (Rapid Fire)
23:22:44 - [Fight] Player Attack Bloodmaul Ogron (lvl 101)
[F] 23:22:44 - [Spell] Cast Chimaera Shot (Chimaera Shot)
[F] 23:22:45 - [Spell] Cast Glaive Toss (Glaive Toss)
[F] 23:22:46 - [Spell] Cast Aimed Shot (Aimed Shot)
[F] 23:22:49 - [Spell] Cast Aimed Shot (Aimed Shot)
[F] 23:22:52 - [Spell] Cast Aimed Shot (Aimed Shot)
[F] 23:22:54 - [Spell] Cast Chimaera Shot (Chimaera Shot)
[F] 23:22:55 - [Spell] Cast Steady Shot (Steady Shot)
[F] 23:22:57 - [Spell] Cast Kill Shot (Kill Shot)
[F] 23:22:58 - [Spell] Cast Steady Shot (Steady Shot)
[F] 23:23:00 - [Spell] Cast Kill Shot (Kill Shot)
[F] 23:23:01 - [Spell] Cast Aimed Shot (Aimed Shot)
[F] 23:23:04 - [Spell] Cast Glaive Toss (Glaive Toss)
[F] 23:23:05 - [Spell] Cast Steady Shot (Steady Shot)

Thats for example the fight on Roltall(the Big Elemental Boss on the bridge in Bloodmaul Mines).

Its only castin Rapid Fire and then keeps on autoattacking. Not workin even if i make simple fightclass with only attacking or only one or two spells.

So i think bot notices its in fight cause it cast buffs like rapid fire but no attacking skills.

Next mob after boss workin flawless as you can see in log file.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Also, something you can do to replicate the issue easily. Go to the tower outside your garrison, and attack the damage dummy. The first shot fires, but then the target turns neutral and the rotation stops. This doesn't happen on the tanking dummy FWIW.

 

I don't seem to have this issue with my feral druid, just my hunter.

 

Digging and experimenting further, it looks like having "Launch rotation when combat starts" is the issue?

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Rickster said:

Also, something you can do to replicate the issue easily. Go to the tower outside your garrison, and attack the damage dummy. The first shot fires, but then the target turns neutral and the rotation stops. This doesn't happen on the tanking dummy FWIW.

 

I don't seem to have this issue with my feral druid, just my hunter.

 

Digging and experimenting further, it looks like having "Launch rotation when combat starts" is the issue?

Hello,

When you activation option "Lauch rotation when combat starts", the combat (fightclass rotation) start when your target is flagged InCombat (when target frame border has red glow ). It is wow bug, /run print(UnitAffectingCombat("target")) return false with http://www.wowhead.com/npc=87318/dungeoneers-training-dummy

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...