Jump to content

Bot only auto attacking - Feral Druid


phem0r
 Share

Recommended Posts

Posted this in Fight Classes but i don't believe this is a fight class issue now as it's happening across multiple fight classes

*********************

I ran my bot 2 nights ago fine. Last night i ran my bot and all it would do was auto attack. I reloaded wow, wrobot many times, tried different fight classes, sometimes it would actually use spells for a short time but ultimately it would always go back to just auto attacking and dying a lot because of that. I've attached a log, you can see the amount of just regrowth and self healing being cast with it just trying to stay alive because it's only auto attacking..

Ich lief mein bot 2 Nächte gut. Letzte Nacht lief ich meinen Bot und alles was es tun würde, war Autoangriff. Ich reloaded wow, wrobot viele Male, versuchte verschiedene Kampfklassen, manchmal würde es tatsächlich Zaubersprüche für eine kurze Zeit, aber letztlich würde es immer wieder zurück zu nur Auto Angriff und Sterben viel, weil der. Ich habe ein Protokoll beigefügt, können Sie sehen, die Menge an nur Nachwachsen und Selbstheilung wird mit ihm nur versuchen, am Leben zu bleiben, weil es nur Auto angreifen ..

Anyone have any ideas, suggestions as to why this would suddenly start happening and how to fix it?

Jeder hat irgendwelche Ideen, Anregungen, warum dies plötzlich anfangen würde und wie man es beheben kann?

13 Sep 2017 18H13 - Wfpkbt.log.html

*********************

Just completely deleted the WRobot folder and reinstalled everything, same issue. Even recorded a video of the bot just auto attacking with full energy bar..

New log attached

14 Sep 2017 12H57.log.html

*********************

Just happened again using a completely different fight class.. log again

14 Sep 2017 18H40.log.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Late response, i gave up initially but i now want to revisit. I contacted both of the people who i purchased the fight class from asking if it would be updated for 7.3 and both responded with No so i am screwed on that front.

I've disable all addons so will see how that goes..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...