Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

Wooper

WRobot user
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. made a new account just to check if there is an auto-detect systeem, lvl 20+ on a well known questing profile. But seems fine so far. But once you have been detected.. and if you are so lucky to get unsuspended... it seems they manually keep an eye on you. Previous account got banned at lvl 26 (probably reported), got it back, manually lvld to 32.. turned the bot on for a couple hours while watching and encountered no other players.... banned again. Will post here if the botting account get's banned.
  2. surprised you did not get banned yet ^^ I don't trust the bot anymore after beeing banned on multiple accounts now
  3. Hi! I have been experiencing this aswell. Got my accounts baned twice around lvl 30, played 1 character myself with the other on party mode to follow me around. Did the combat rotations myself with HotkeyNet. So it should have just looked like a 'normal' 2 man multibox. Boom.. insta banned without warning. Definitly seems like they have someway to detect the bot. Really wondering if they can detect everything now, or only when movement is affected.. I mean can we still fish safely? @Droidz
  4. Ignore this 🙂 had an issue but only seems to happen on 1 char.. so must be on my end.
  5. I have/had this issue aswell.. seems I am not alone, going to test it now 🙂
  6. The general error thrown in the pop-up is about "Invalid ID - Wait 30 Minutes". But i have not switched IP or switched the WRobot key..
  7. Hi! I just got the profiles from Andoido, and it seems the authentication that is required to use the profile is failing. It is throwing the following errors: 14:41:37 - [Quester] Create questclass instance: System.MissingMethodException: Constructor on type 'HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication' not found. at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes, StackCrawlMark& stackMark) at System.Activator.CreateInstance(Type type, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes) at System.Reflection.Assembly.CreateInstance(String typeName, Boolean ignoreCase, BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes) at  .Pulse(String ) [E] 14:41:39 - Auto update: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (403) Forbidden. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadString(String address) at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.AutoUpdate..ctor() [E] 14:41:43 - [1st try] Error connecting to authentication server System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication.CheckValidiation(Object sender, DoWorkEventArgs e) [E] 14:42:12 - [2nd try] Error connecting to authentication server System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at HFHtdYdHkWfxurwIJHBWfIFzgFtrDTCAMQwhoPYU.Authentication.CheckValidiation(Object sender, DoWorkEventArgs e) Any ideas to get this to work? -Thanks!
×
×
  • Create New...