Jump to content

zippo

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About zippo

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ps: i tryed those steps. Pressing Esc. Select System. Select Advanced. Change the Graphics API. Restart the game client. tryed all 3 Graphics API. ( with wow rebooting) but still have the issue
  2. hello this day wrobot request to update. then i did . but lately i launched- choiced champ- then it freezes saying hooking error . and when relaunch it asks me again to update. how i fix that?
  3. resolved: was itemfilter addon of wrobot (probably wip)
  4. full log: https://justpaste.it/59454
  5. when i launch the bot (party or quester) it disconnect wow to login screen . never happened before this newer windows version. in the logs it gives this red errors: i update wrobot aswell [E] 13:18:21 - [Quester] Create questclass instance: System.MissingMethodException: Impossibile trovare il costruttore sul tipo 'zOYqRoImGrfyGIKYuISTJGXGLUOiLPKyJHqRXkBd.Authentication'. in System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(BindingFlags bindingAttr, Binder binder, Object[] args, CultureInfo culture, Object[] activationAttributes, StackCrawlMark& stackMark) in System.Activator.
  6. i used your setup its great but idk why dont take aggro to more than 2 npc because it seem it make dificoult to take aggro more than 2 npc if a mob attack someone else to my party it took really too much time to detect and taunt him. any suggest?
  7. i updated and installed the new program suggested (was working fine before SlimDX Runtime .NET 4.0 x86 (January 2012))
×
×
  • Create New...