Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Bot path breaks and becomes weird after the death.


    Findeh
    • Product: WRobot General Type: Bug Status: Unconfirmed

    Okay. It's a very-very-very old bug. It was reported tones of times and i've decided to push it once again.

    As alway,s sorry for my english, it's not my native language.

    How does it looks. Lets say you are grinding with a quester, you got a nice circle path and everithing fine, you leave the bot be for a couple hours (or days?) and when you come back his path is not hte the same circle that it was before. Sometimes it's alittle different, but sometimes it's a complete mess, with path going around some zone 1000 meters away from your grind spot, or running trugh blackspots with elites and so on.

    This is most likely the end of your bot, because he was chain-dieing during last 50 minutes or so in front of bunch of the players, so you may just delete it.

    The second weird thing is: If you stop the bot and instantly start it again (without even closeing the program), he will start to run your normal path, like if nothing happened.

    It seems that problem is: bot sometimes blacklists the spot he is going to or the spot he was at, when he is dieding.

    The moment i have spotеed my bot broke was like this:

    1) 16:10 Bot is going to town (about 1900 meters away)
    2) 16:16 He sucessfuly reaches the vendor. Sells, repairs.
    3) 16:17 Bot is going back to the farm spot.
    4) 16:18 During the ran he is attacked by mob and then killed by a player
    5) 16:18 Running back from the graveyard to the corpse.
    6) 16:19 Resurects, eats/drinks, buff, whatever.
    7) 16:20 And then, instead of continue his run to the farm spot using the same path, he decides to make a huuuge circle (6900 meters total), that includes run through 2 different zones, through some enemy faction villages and some elite mobs areas, just to run back to the farm spot (wich was like 1600 meters away).
    😎 16:20 I Stop/Start the bot, and he is back to his normal path (1617 meters total, without any deadly obsticles).

    All time are in my log file, wich i will send to the @Driodz

    I can also add 1-2 logfiles per day with the same problem, if you need them.

    It's the same bug that forces the bot to run from Ashenvale to the vendor in Felwood. And i personally have lost maybe like hundred bots because of this so far.




    User Feedback

    Recommended Comments

    Hello,

    you get same problem without WRobot plugin and Wow addons (in Vanilla it is better to disable all)?

    I think it is because you have stucks, try to disable option "Avoid blacklisted zones (pathfinder)" (in advanced general settings tab pathfinder

     

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    1 hour ago, Droidz said:

    you get same problem without WRobot plugin and Wow addons (in Vanilla it is better to disable all)?

    In a case of that exact bot, i'm using hmp with the only option "run from elites" because this bug happens to often and bot dies when desides to run trough blaklisted elit mobs area.
    Plagins i use are mostly self writen and does not affect movement or blaklisting, only spel managment + i use a plagin for an autoequipment.
    And i do not use any addons that can affect this ither.
     

    1 hour ago, Droidz said:

    Hello,

    you get same problem without WRobot plugin and Wow addons (in Vanilla it is better to disable all)? 

    I think it is because you have stucks, try to disable option "Avoid blacklisted zones (pathfinder)" (in advanced general settings tab pathfinder

     

    There is no any stuck in a log. He just died and that's it. Have you read the log i've sent to you? It seems like you did not.
    And am i getting this right, you adviceing to turn on option to ignore all blackspots i have added to my profile to ignore elites, enemy faction towns ect?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    One more logfile. Not quiet the same thing, but the same result. For some resone bot was not able to make stright path to his vendor. Alliance bot have died 80 times (!) while trying to get from ashenvale to a barrens vendor, because he blacklisted his ashenvale vendor without even reaching him. So it's clear that he is done and i can just delete it after dieing 40+ times in the middle of crossroads that he was trying to pas trough.

    Most likely it's because he have added some blackspots in his way and, while avoinding them he have stuck, and because of this he have blacklisted his vendor.

    And as i sayd i'm lusing my bots because of this for like 2 years now.

    1 апр 2019 19H55.log.html

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    When you problem, when you active radar with option to show blacklisted zone what is result (you have a lot of zone blacklisted)? You can provide me profile easy to use (start zone) that can quickly reproduce this problem?

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Radar is not working for ma at boting PCs, only inbuild bot map, but there is no addional blackspots there if bot blacklist something himself.

    This can't be replicated at low level location, because you can't be easily killed there by a player or mob. And it's also hard to replicate at high level locations because you never know when it will happen. It can be after one hour of running the bot at one path, or maybe after 20 hours running in a row. If i will be able to replicate it, i will post th method here.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    ok thanks, because i looked i'm pretty sure it's a blacklisted zone problem, but i can not find what where WRobot blacklist zone and cause this problem (WRobot blacklist zone on a distance of 1 yard when you're stuck, but you do not have much stucks in your log)

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...