Jump to content

7.1.5 legion not working


Recommended Posts

Hi. I downloaded 7.1.5 last version of bot as i play on wow freakz. I tried with different fight classes and profiles but after i click Start button nothing happens... Also i clicked ''no'' when program asked for update so it says wrobot is outdate in left bottom corner... Any help?
 

[E] 21:36:28 - gdgfdgfd: Compilator Error :
warning CS1685: The predefined type 'System.Runtime.CompilerServices.ExtensionAttribute' is defined in multiple assemblies in the global alias; using definition from 'c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll'
error CS0012: The type 'System.Attribute' is defined in an assembly that is not referenced. You must add a reference to assembly 'System.Runtime, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a'.


21:36:31 - [Memory] Select game process: 7796 - xxxxx
21:36:38 - [Grinder] Loaded
21:36:39 - [SpellManager] Initializing SpellBook - (Wait few seconds)
21:36:39 - [SpellManager] Initialize SpellBook Finished (79 spell found)
21:36:39 - [SpellManager] Please wait, loading spellbook...
21:36:41 - [SpellManager] Spellbook loaded.
[F] 21:37:42 - [FightClass] Loading Fight class: C:\Users\Andi\Desktop\WRobot\FightClass\Warrior-Protection-By-OMGhixD v0.3.xml
[F] 21:37:51 - [FightClass] Loading Fight class: C:\Users\Andi\Desktop\WRobot\FightClass\Warrior-Protection-By-OMGhixD v0.3.xml
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...