Jump to content

Mount / Dismount Endlessly on Party Bot


Recommended Posts

On Warmane's TBC server, the BE paladin just learned the 'summon warhorse'

But as it tries to follow the party leader, it will mount up, walk 1 step, then dismount, then mount up again, then walk another step, then dismount.

Tested it with both narrowing and expanding the latency, but it doesn't seem to help in the slightest.

Running it shows this kind of log when party leader is mounted and away from the party bot

Quote

04:43:22 - [Party] Started
04:43:23 - [iEquip] iEquip version 1.0 is loaded and ready
04:43:23 - [iEquip] blacklist cleared
04:43:23 - [Mount] Dismount
04:43:24 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:28 - [Mount] Dismount
04:43:29 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:33 - [Mount] Dismount
04:43:34 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:38 - [Mount] Dismount
04:43:39 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:49 - [Mount] Dismount
04:43:49 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:53 - [Mount] Dismount
04:43:55 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:43:59 - [Mount] Dismount
04:44:00 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse
04:44:04 - [Mount] Dismount
04:44:04 - [Mount] Mounting ground mount summon warhorse

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...