Jump to content

Freezing up


Recommended Posts

Just bought WRobot, and whenever I load it up my wow will constantly freeze for ~1 second. It runs perfectly when it's not loaded. I don't even have to be running a routine, just having WRobot attached to wow causes this. Wondering if anyone has had the same problem and found a solution, thank you.

Link to comment
Share on other sites

A bit of searching would have brought up the probable resolution. It's your addons. After WRobot gets past a certain amount of addon memory it does a reload ui.

One of the threads: 

 

Link to comment
Share on other sites

I'm pretty sure it's not the addons, at least for me. In fact, I use a separate computer with trash accounts with no addons in the wow folder, just to maximize the perfomances. But this freeze problem is kinda new, I remember time ago I was using 3-4 accounts together with no problems, smooth at 40+ fps for hours despite having a flinstones pc. It happened some time ago the reloadui thing, but it's very long time since I don't see the robot doing it, so I didn't bother to change any setting.

I will try changing the memory usage anyway, and do some tests, who knows.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...