Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

Gallinoob

WRobot user
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Gallinoob

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Anyone trying to bot Sunwell's Angrathar 3.3.5 wotlk? I've been been using a VPN in case they IP ban, but I've gotten several bots banned. At first it was really easy, but now they're banning almost immediately. Anyone experiencing any similar issues or have any suggestions on how to go undetected? It seems like they have some sort of scanner now with how quick the bans are coming
  2. Absolutely. Thank you for the response. I'm at work for the next couple hours, so I'll do it ASAP when I get home. I also apologize that I posted to the wrong place, and this is actually a private server bot issue. This is happening on a 3.3.5 wotlk server using the private server bot.
  3. Hello, I'm using gatherer with a custom route and fight class. The route and fight class are working properly, and my character is mining/herbing no problem. The game is not registering any actions or something though and the bot is going afk and eventually disconnecting due to inactivity after 30 minutes. Any idea how to make this not happen, so my bot doesn't disconnect? Thank you!
  4. That could definitely be a possibility, and I'll look into it. Thank you.
  5. Hi, I just used a grinder profile I've been using for the past month or so with no issues, and now the mob is not targeting and attacking mobs. It is simply running the path I created until it runs into a mob then begins to attack only after it enters combat. It's ani issue because now my hunter is a melee hunter. I created a new profile making sure to include all the mobs in the area, and the same thing happened. "Attack before being attacked" is on, and I don't know what else could be causing the issue. Anyone else experiencing anything similar or have possible solutions? Thank you.
  6. Okay. Glad someone else is experiencing my issues. I figured as much because I didn't download the update on my other PC and everything is working fine. Droidz is the man and will fix it for us soon.
  7. Hi, So I didn't have a lot of time to work some of these kinks out, but I just wanted to see if anyone has experienced any similar problems since this most recent update. First I noticed some serious issues with pathing. It seems like my character wants to take a direct route wherever he is going as opposed to taking paths like it used to. For example, before the update I was able to run all the way from Ironforge to Elwynn if I had a profile in Elwynn navigating all the way there by mount no problem. Now it just runs me straight into the southern mountains in Dun Modr. Another issue I noticed was in gatherer, my character is no longer stopping to mine nodes. It could be user error, but I have been using the same exact profiles and setups that worked before this patch. I also think in grinder it is having trouble targeting mobs I told it to target. It seems to just be running the path and starting combat once mobs get in aggro range. Like I said, I didn't have a lot of time to test different things out, but it seems to me like things that were working perfectly before this patch are now messed up. I more just wanted to see if I was the only one who noticed anything. Anyone else experiencing any issues since this most recent patch? Thank you.
  8. Read in another post, tested, and confrimed - under "Product Settings" toggle off "Use flying mount at all times." It worked for me. No more remounting after mining once. If you're having the problem with land mounts as well, people were saying to adjust latency settings. I am not having that problem, so I don't want to mess with that haha.
  9. This is happening to me as well. Doesn't happen with ground mounts, but it is happening with my flier. Actually came here to make a post. xD
  10. Interesting. I guess I've never tried creating my own profiles. I've only used wrobot on retail, so obviously there were unlimited profiles to choose from. I'll continue to monitor your other thread for updates on the fish bot for Warmane 2.4.3 since that's really all I actually care about. I'm definitely gonna mess around with creating some profiles though. I don't even have a private server key right now. I'll definitely buy once someone confirms the fish bot is working properly. Also, Vanilla would be the original version of the game, and BC would be the first expansion to Vanilla wow!!! xd jkjk Although our differing opinions, I do appreciate your insight today brother. Thanks again!
  11. Ah. That's unfortunate. I wasn't expecting this bot to be perfect or anything considering it's the first expansion for the game, but I was hoping at least the fishbot worked. I was checking out the profiles on the sticky post, and there doesn't seem to be any useful ones out there. I'll keep checking back to see if you or anyone has luck with the fishbot. Do you have the bot? How is everything else working? Or does it just not do much because there's no profiles out there? *Edit. I read your post about the fish bot not working. That's awesome that Droidz is looking into it. You also mentioned that gathering and everything else is working. Are you using any added profiles or anything? or just default wrobot settings for those?
  12. Hi, I was wondering if anyone has tested the private server version on the new Warmane 2.4.3 TBC Server? I'm willing to fork over the 20 if it works well since I was so happy with the retail version of wrobot. Honestly, I don't even need questing, grinding, or gathering profiles. Just looking for a reliable fish bot because fuck fishing. Also, do I need to download a different wrobot version? Or can I use the most up to date version and just type in the new product key after I purchase the private server edition?? Thank you.
×
×
  • Create New...