Jump to content

Too much blockages after new patch


Warlock3
 Share

Recommended Posts

N] 18:12:27 - [Path-Finding] Path Count: 6 (45,58055y).
[N] 18:12:28 - [MovementManager] Think we are stuck
[N] 18:12:28 - [MovementManager] Trying something funny, hang on
[D] 18:12:28 - [MovementManager] Avoid wall: StrafeRight
[N] 18:12:31 - [MovementManager] Think we are stuck
[N] 18:12:31 - [MovementManager] Trying something funny, hang on
18:12:31 - [Mount] Dismount
[N] 18:12:32 - [MovementManager] Report navmesh poly to avoid it
[D] 18:12:32 - [MovementManager] Current pos: 1320,823 ; 2075,015 ; 414,5686 ; "None" - Target pos: 1316,365 ; 2074,58 ; 421,0388 ; "None" Continent: Argus 1 Tile: 28.10935_29.52346
[D] 18:12:32 - [StuckResolver] Started.
[D] 18:12:35 - [StuckResolver] Done - Stuck count updated, new value: 1.
[N] 18:12:35 - [MovementManager] Waypoint timed out
[N] 18:12:35 - [MovementManager] Report navmesh poly to avoid it
[N] 18:12:35 - [Path-Finding] FindPath from 1323,069 ; 2081,094 ; 415,8318 ; "None" to 1305,686 ; 2105,036 ; 426,5437 ; "None" (Argus 1)
[N] 18:12:35 - [Path-Finding] Path Count: 5 (49,5053y).
[N] 18:12:38 - [MovementManager] Think we are stuck
[N] 18:12:38 - [MovementManager] Trying something funny, hang on
[D] 18:12:38 - [MovementManager] Avoid wall: StrafeLeft
[N] 18:12:40 - [MovementManager] Think we are stuck
[N] 18:12:40 - [MovementManager] Trying something funny, hang on
[N] 18:12:41 - [MovementManager] Think we are stuck
[N] 18:12:41 - [MovementManager] Trying something funny, hang on
[N] 18:12:42 - [MovementManager] Report navmesh poly to avoid it
[D] 18:12:42 - [MovementManager] Current pos: 1332,357 ; 2088,474 ; 414,9131 ; "None" - Target pos: 1331,353 ; 2097,368 ; 425,8915 ; "None" Continent: Argus 1 Tile: 28.08411_29.50183
[D] 18:12:42 - [StuckResolver] Started.
[D] 18:12:43 - [StuckResolver] Done - Stuck count updated, new value: 2.
[N] 18:12:43 - [MovementManager] Waypoint timed out
[N] 18:12:43 - [MovementManager] Report navmesh poly to avoid it
[N] 18:12:43 - [Path-Finding] FindPath from 1329,156 ; 2091,199 ; 419,4256 ; "None" to 1305,686 ; 2105,036 ; 426,5437 ; "None" (Argus 1)
[N] 18:12:43 - [Path-Finding] Path Count: 18 (160,3474y)

 

Link to comment
Share on other sites

Hi all,

i level in bc right now and meshes do not download.

(kalimdor worked fine)

Deleting data/meshes folder did not help.

I miss expansion01 folder and no downloads...

Please take a look Droidz, thank you

Best regards

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, inselmann said:

Hi all,

i level in bc right now and meshes do not download.

(kalimdor worked fine)

Deleting data/meshes folder did not help.

I miss expansion01 folder and no downloads...

Please take a look Droidz, thank you

Best regards

WRobot use server now to find path

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, inselmann said:

ok i deactivated server pathfinding and it download the meshes again.

I dont know why, but it works better with the files in the folder.

I dont have any pathfinding issues the old way.

Greetings

Can you share your log file please ( https://wrobot.eu/forums/topic/1779-how-to-post-your-log-file-with-your-topic/ ).

Link to comment
Share on other sites

Sure i attach the logs of today.

I used my own profile i run many times before, this time it got stucked in burning crusade.
Nagrand north west corner. Runs into hill/wall, i tried to blacklist this area 150meters
but i got stuck again. 2 vmware guests had the same problem.
Now it seems to run fine without server pathfinding.

I used relogger and stuck limit 20.

Hope it helps.
Thank you for your help and fast support.

Logs.7z

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, inselmann said:

Sure i attach the logs of today.

I used my own profile i run many times before, this time it got stucked in burning crusade.
Nagrand north west corner. Runs into hill/wall, i tried to blacklist this area 150meters
but i got stuck again. 2 vmware guests had the same problem.
Now it seems to run fine without server pathfinding.

I used relogger and stuck limit 20.

Hope it helps.
Thank you for your help and fast support.

Logs.7z

Try to reinstall WRobot in new folder (don't remove your old folder, just to check if it is the problem)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...