Jump to content

Need "Attack before getting Attacked" fix


Recommended Posts

 

This is Realy a Major Bug and has to be Fixed. The Bot dies again and again and again.

The Attack before beeing Attacked doesn't  work Proper. It works only in a Straight Line and not too the Left or Right. The Radius is to Small too.

Till this is fixed i stop making Questprofiles cause it makes no Sence to continue when the Bot is Dying all the Time. 

I want to make Perfect AFK Questprofiles but it doesn't work when Bullshit like that happen.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, yehamlg said:

well then maybe thats why the bot is just running past them

Dude i have alrdy done perfect Questprofiles for HB and Thenoobbot. 

They have this System calls Grind while Travel.

And its exactly this:

Path 15 yards Left , 15 yards Right , 15 yards Infront

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Zwox said:

Dude i have alrdy done perfect Questprofiles for HB and Thenoobbot. 

They have this System calls Grind while Travel.

And its exactly this:

Path 15 yards Left , 15 yards Right , 15 yards Infront

just add the mob id's problem solved

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Sorry to necro, but I think this bug is back.

 

I have several profiles that worked just fine, but now it will find a target to attack, walk/run to it and aggro things on the way. It will ignore those adds until done with the first target. Sometimes even attacking a 2nd mob, while having mobs attacking me already. 

 

I have a video of this happening, but not sure how to black out my name.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, KnightRyder said:

Sorry to necro, but I think this bug is back.

 

I have several profiles that worked just fine, but now it will find a target to attack, walk/run to it and aggro things on the way. It will ignore those adds until done with the first target. Sometimes even attacking a 2nd mob, while having mobs attacking me already. 

 

I have a video of this happening, but not sure how to black out my name.

It never got fixed. :biggrin:

Here's the Bug Tracker entry: http://wrobot.eu/bugtracker/attacked-before-attacking-bug-r364/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...