Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)


  • Marsbar
    • Version: All Product: WRobot General Type: Bug Status: Not a Bug

    Hi Droidz,

    For some reason doing a

    Lua.LuaDoString("ClearTarget()");

    works the first time but then doesn't anymore.

    This is on WotLK.




    User Feedback

    Recommended Comments

    Lua.LuaDoString("ClearTarget()");
    Lua.RunMacroText("/cleartarget");
    Interact.ClearTarget();
    None of this works.
    There is also 
    robotManager.Helpful.Keyboard.PressKey(wManager.Wow.Memory.WowMemory.Memory.WindowHandle, System.Windows.Forms.Keys.Escape) but this is savagery
    

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 3/18/2020 at 10:31 AM, Droidz said:

    Do you use last WRobot update?

    @Droidz version 2.3.3 (32199), because newest versions are crashing wow window with 132 error when the wrobot.exe closes (at the moment when the relogger changes one 'Run' to another)

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    It's strange, I'm getting this intermittently. I think I have found a different way of doing what I wanted to not involving clearing the target though.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Warmane, correct? I swear this happened with people where changing focus target/casting on focus would stop working after a while. I had complaints about that with some of my fightclasses.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Nah some ruski server that some of my testers are on called wowcircle
    A lot of broken things on it so wouldn't be surprised if it was the server

    Edited by Marsbar

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    7 hours ago, nickname said:

    @Droidz version 2.3.3 (32199), because newest versions are crashing wow window with 132 error when the wrobot.exe closes (at the moment when the relogger changes one 'Run' to another)

    I changed it in last update

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 3/19/2020 at 2:44 PM, Droidz said:

    I changed it in last update

    I've noticed while using a grinder that some time the bot doesnt click onto the mob. idk if its because of the cleartarget or not. just something i found interesting .

     

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    use wrobot api (read previous message):

     

    On 3/29/2020 at 9:06 PM, pudge said:
    Interact.ClearTarget();

    Works fine in latest version, thanks ❤️

     

     

     

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...