Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

Recommended Posts

 Tauri is running on 5.4.8.

Level up a char up to 10 using quester with my own profile and then they detected wrobot and said a message in yellow, it was hungarian but the word "Wrobot" was wrote.

After that I tried 2 times to connect wrobot and as soon as i click on play button, the char sit down and the same message show up.

No idea about what triggered the warden.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, arkhan said:

 Tauri is running on 5.4.8.

Level up a char up to 10 using quester with my own profile and then they detected wrobot and said a message in yellow, it was hungarian but the word "Wrobot" was wrote.

After that I tried 2 times to connect wrobot and as soon as i click on play button, the char sit down and the same message show up.

No idea about what triggered the warden.

 

And you have obviously taken a lot of screenshots right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ye as far as I'm aware they don't ban you if you are low level, I just had a new char go around kill mobs for an hour with no ban, but as soon as I attached the bot to a lvl 90 it got logged out without even starting the bot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I botted from 1-90 like a week ago. I doubt that it is detected.

I will try again now just for fun.

P.S. Which server did you get banned on? Might be something that GM's are actively screening all low levels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, catman said:

I botted from 1-90 like a week ago. I doubt that it is detected.

I will try again now just for fun.

P.S. Which server did you get banned on? Might be something that GM's are actively screening all low levels.

It was detected after a server restart, tested both Tauri and Evermoon, warden isn't enabled for their PTR server.
Also do you even read? literally said they don't ban low levels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it was happened to me at 3hoo (am) when the toon reached 10. 

No server restart or something like that.

18 hours ago, Ordush said:

And you have obviously taken a lot of screenshots right?

No, was so tired, i will try later and take a screenshot.

EDIT: Scottjones has take a screenshot, so finaly don't need to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am downloading Tauri now (MoP 5.4.8.18414). I will run a few test on my own and report back my findings.

 

*Update* Tauri works just fine with WRobot. Check out my new thread post here how I got it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update on Tauri! Once I hit level 10, I received an immediate message in yellow text about WRobot with a 20 second forced logout. I logged in again, and ran WRobot. The same thing happened for the second time, but this time, I was unable to log in. They closed my account.

MAyth.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first forced log off was within seconds after hitting level 10 while the bot was running. When I logged back in, I didn't have the bot started. I let the game load up, and started the bot, and within about  8-10 seconds, the second forced log off occurred. I tried to log back in a third time, with the message that my account was banned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Apexx said:

The first forced log off was within seconds after hitting level 10 while the bot was running. When I logged back in, I didn't have the bot started. I let the game load up, and started the bot, and within about  8-10 seconds, the second forced log off occurred. I tried to log back in a third time, with the message that my account was banned.

Alright, something is giving away you are using wrobot that is for sure, now the question is what. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Apexx said:

Indeed. If there's anything else I can do to help, let me know.

Can you write down what parts of wrobot you were using?
Quester?
Fightclass?
etc? 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...